Huhtikuussa luetut kirjat


On jälleen kuukausittaisen lukukoosteen aika! Aika samoilla linjoilla mentiin ainakin määrällisesti kuin maaliskuussakin. En tiedä, teenkö näitä koosteita joka kuukausi, se jää nähtäväksi.

Huhtikuussa...
  • ...luin 10 fyysistä kirjaa, joista 1 oli sellainen, jota olin aloittanut itseasiassa jo viime vuonna.
  • ...en kuunnellut yhtään äänikirjaa kokonaan, mutta etenin vähän tällä hetkellä kesken olevassa äänikirjassa.
  • ...lukemistani kirjoista 2 oli omasta kirjahyllystä ja loput 8 kirjastosta.
  • ...luin 5 naisen kirjoittamaa kirjaa ja 5 miehen kirjoittamaa kirjaa. 
  • ...luin yhden 5 tähden kirjan, kaksi 4 tähden kirjaa, kolme 3,5 tähden kirjaa, kaksi 3 tähden kirjaa ja kaksi 2 tähden kirjaa. 
  • ...luin yhteensä noin 2463 sivua. 
  • ...kirjojen keskiarvo oli 3,4 tähteä. 
  • ...luin 3 sarjakuvaa. 

Huhtikuu oli ihan hyvä lukukuukausi. Suosikkikirjani oli Stephen Kingin The Dead Zone, josta on tulossa arvio joskus myöhemmin. Myös Hanna Haurun Jääkansi jäi mieleen. My Friend Dahmer -sarjauvalle annoin 5 tähteä, vaikka se ei varsinaisesti ollut kovin nautinnollista luettavaa. Todella mielenkiintoinen se kyllä oli.

Olen ollut viime viikkoina normaalia stressaantuneempi (ja stressaan muutenkin todella helposti kaikesta) ja olen huomannut oman kroppani jo ilmoittelevan tästä kaikenlaisilla kolotuksilla. Tätä postausta kirjoittaessani (28.4.) vasen kaula-niska-hartiaseutuni on niin jumissa, että eilen väänsin itkua sohvalta ylös noustessani. Tänään (3.5.) olo alkaa olla jo aika normaali, eikä kipua enää onneksi ole. Lukeminen maistuu yhä edelleen, mutta keskittyminen on ollut vähän vaikeaa.

Toukokuussa koetan saada luettua loputkin kirjastosta lainaamani kirjat, joista puolet on sarjakuvia. Lisäksi haluaisin lukea - jälleen kerran - seuraavan Stephen Kingini, eli Firestarter-kirjan. Katsotaan, mitä toukokuu tuo tullessaan.

Kommentit

  1. Paljon oletkin lukenut. Noista kirjoista minulle ovat tuttuja vain Sieppari ruispellossa ja Anne Frank. Mukavia lukuhetkiä sinulle!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit